Entorn
VISITA RIERES I SALTS D'AIGUA

A qui li agradi l'aigua, podeu trobar alguns rius per aquí els voltant de Viladrau, Ossosmort o Alpens. Per disfrutar d'un bany fresc al bell mig de la natura i la fauna autòctona.

Read more
Entorn
ST. MIQUEL DEL FAI

St.Miquel del Fai es un lloc inèdit i molt bonic de visitar, es troba a 28 Km. Un parc natural amb el monestir romànic-gòtic català i l'encant de la seva ermita junt amb una cascada i coves meravelloses, no molt grans però precioses de veure i accesibles per a tothom, rodejat d'altes muntanyes i un […]

Read more
Cultura
VISITA LES ERMITES I LA MÀGIA DE RUPIT

Tots els pobles que podem trobar per la comarca, tenen racons molt bonics, com les ermites i pantants amb la frescura dels nostres boscos i un plegat de cims on i veiem estupendes vistes dels paisatges. Podeu disfrutar de caminades o recorreguts amb bicicleta de muntanya. Hi han molts pobles encantadors, i un d'ells es […]

Read more
Cultura
VISITA A TAVÈRNOLES I SAVASSONA

A Tavernoles tot caminant pel mig del bosc, seguint el caminet que et fa pujar a l'ermita que hi ha a dalt la muntanyeta, veuràs un esplèndid paisatge. També pots practicar l'escalada. Es troba a 50 Km de Centelles.

Read more
Entorn
VISITA AL EMBASSAMENT DE SAU

A 46 Km i trobem el Pantà de Sau, un embassament rodejat de muntanyes rojenques, on encara es pot veure l'esglèsia que hi havia en el petit poble, on si pot practicar l'esquí aquàtic i la pesca. Hi podras trobar també el club nàutic.

Read more
Cultura
VISITA A MONTSERRAT

Una mica més lluny a 90 Km anem a parar el monestir de Montserrat, on pots contemplar la bellesa de les muntanyes i també visitar la Moreneta. I pels més aventurers podeu fer la via ferrada o fer llargues caminades per aquells paratges.

Read more
Entorn
PERDUT PELS CIMS

Molt aprop com és Malla, Collsuspina, El Brull...et pots perdre una tarda fent 4x4 o simplement contemplant els paisatges que et trobes dalt dels cims i miradors on veus quasi tota la plana de Vic i voltants.

Read more
Cultura
VISITA AL POBLE DE TONA

A 8'5 Km de Centelles i trobem el poble de Tona, conegut per les seves aigües termals i on podreu visitar el Castell de Tona i observar les vistes de tot el poble, tot baixant pel camí i trobareu l'ermita de Lourdes, i podreu anar al museu del Camp de les Lloses, on us ensenyaran […]

Read more
Entorn
VIA FERRATA DE LES BAUMES CORCADES

Pels qui us agrada l'aventura, teniu la via ferrata "les Baumes Corcades", a 5 minuts del Càmping, on podreu disfrutar fent esport i gaudir d'unes grans vistes. I pels que us agraden els bolets, aqui tenen el turó de Puigsagordi i voltants per passar-hi una bona estona passejant pel bosc.

Read more