Llocs d'interès - Web Camping

Vaya al Contenido

Menu Principal:

Llocs d'interès

Pels qui us agrada l'aventura, teniu la via ferrata "les Baumes Corcades", a 5 minuts del Càmping, on podreu disfrutar fent esport i gaudir d'unes grans vistes. I pels que us agraden els bolets, aqui tenen el turó de Puigsagordi i voltants per passar-hi una bona estona passejant pel bosc.

A 46 Km i trobem el Pantà de Sau, un embassament rodejat de muntanyes rojenques, on encara es pot veure l'esglèsia que hi havia en el petit poble, on si pot practicar l'esquí aquàtic i la pesca. Hi podras trobar també el club nàutic.

A 8'5 Km de Centelles i trobem el poble de Tona, conegut per les seves aigües termals i on podreu visitar el Castell de Tona i observar les vistes de tot el poble, tot baixant pel camí i trobareu l'ermita de Lourdes, i podreu anar al museu del Camp de les Lloses, on us ensenyaran les ruïnes Ibero-romanes que varen ser trobades de l'època del Ferro junt amb els materials que feien servir per la vida quotidiana d'aquella època.

A Tavernoles tot caminant pel mig del bosc, seguint el caminet que et fa pujar a l'ermita que hi ha a dalt la muntanyeta, veuràs un esplèndid paisatge. També pots practicar l'escalada. Es troba a 50 Km de Centelles.

Tots els pobles que podem trobar per la comarca, tenen racons molt bonics, com les ermites i pantants amb la frescura dels nostres boscos i un plegat de cims on i veiem estupendes vistes dels paisatges. Podeu disfrutar de caminades o recorreguts amb bicicleta de muntanya.

Molt aprop com és Malla, Collsuspina, El Brull...et pots perdre una tarda fent 4x4 o simplement contemplant els paisatges que et trobes dalt dels cims i miradors on veus quasi tota la plana de Vic i voltants.

Una mica més lluny a 90 Km anem a parar el monestir de Montserrat, on pots contemplar la bellesa de les muntanyes i també visitar la Moreneta. I pels més aventurers podeu fer la via ferrada o fer llargues caminades per aquells paratges.

Hi han molts pobles encantadors, i un d'ells es Rupit, per pasar-hi el dia disfrutant de la gastronomia i bellesa de les cases fetes de pedra, i gaudir del bosc i els seus bolets.

St.Miquel del Fai es un lloc inèdit i molt bonic de visitar, es troba a 28 Km. Un parc natural amb el monestir romànic-gòtic català i l'encant de la seva ermita junt amb una cascada i coves meravelloses, no molt grans però precioses de veure i accesibles per a tothom, rodejat d'altes muntanyes i un aire fresc.

A qui li agradi l'aigua, podeu trobar alguns rius per aquí els voltant de Viladrau, Ossosmort o Alpens. Per disfrutar d'un bany fresc al bell mig de la natura i la fauna autòctona.

 
Regreso al contenido | Regreso al menu principal